Pou des gouters à s'pourléquer sec :
200 g de chocolat (minimum 70% de cacao)
175 g de chuqe in pourette
125 g de burre douche
100 g de farine d'blé
4 gros ués
Préchauffer l' four à 180 ° (th 6)
Faire fonde le chocolat au micro onde ou bin dins eune casserole à fu douche, laisser arfroidir.
Dans un bol, mélinger le burre ramolli et le chuque.
L' mélange dot ête crémeux et l'chuque parfaitement bin mélingé.
Ajeuter un à un chés ués et bien batte l' tout.
Incrinquer le chocolat sans cesser d' mélinger.
Ajeuter un tiot peu à l'fos la farine. L' pâte obtenue dot ête épaisse et onctueuse.
Verser l' préparation dins le moule à gâtieau.
Infourner environ 20 mn.
Ravisez commint est l' cœur du gâteau en y plongeant un coutieau, l' lame dot arsortir légèremint maculée d' pâte.
Après cha sortir l'gâtieau de ch' four et laisser arfroidir.
Mette le gâtieau au réfrigérateur 1 h : il s'ra pus facile à démouler.
Une fois démoulé le laisser arvenir à l' température de l'pièche avant de déguster....