Wette ichi commint qu'in attraperot eune réputation de bertonneux!
J'ai rin à redire. Cha dot être bin sucré énon?
Si qu'in veut minger cha avec eune autre séquo qu'un flan au chocolat ou eune salate de fruits, in a le drot?
In fait, au démoulache, ch'est dur ou ch'est mou? In peut in faire un méga baba au rhum (in le cuisint dins un moule avec eune espèce de quéminée au mitan)?
In causint de démoulache, i faut incore espérer y arriver... vu qu'i n'a aucune trace de gras là-dedins, cha ne serot nin eune bonne idée de bin beurrer le plat avint de mettre l'pâte?
Eune pincée de levure, ch'est vraimint eune pincée, c'est à dire tros fos rin?
A quo que cha sert de mettre de l'levure si que les bulles du gâtieau elles sont surtout sinsées venir des blancs battus in neige bin ferme ches blancs?