J'ai eu l'occasion d'vir l'menu d'un ancien banquet de l'ste Cécile des années 1920, dins l'région ichi, bin ch'étot eune rude bombance, comme in in fait pus asteur, in lisant cha j'me demindos commint is avottent fait pou minger (et boire) tout cha qu'i avot !
Nosautes pus modestemint, in a fait i a queques ans eune tiote soirée, repas-dansant avec chés mempes d'l'orchestre et leu famille, tiote salate in entrée, choucroute et tarte aux pemmes. Rin à vir avec les banquets d'antan, mais ch'étot surtout l'occasion d's'artreuver tertous.
Avec mes copains du quatuor d'clarinettes in s'fait ou un tiot restau ou bin un tiot arpas à nou majon.
Flersois, j'ai vu que l'dernière demie heure de Carmen hier au soir, mais j'ai été déçue par l'mise in scène, mais comme j'ai pas tout vu, j'peux pas trop juger....