batisse
Date d'inscription : 22/12/2009 Messages : 5194
| Sujet: Re: Les pieaux de pennes tierre au four Sam 13 Mar 2010 - 11:50 | |
|
I parait que si in puq du gruyère, te rajoutes un demi maroilles bin fait, cha donne un tiot bouquet bin agréape... |
|
Roger
Sexe : Date d'inscription : 17/12/2009 Messages : 1281 Henin Beaumont
| Sujet: Re: Les pieaux de pennes tierre au four Sam 13 Mar 2010 - 12:35 | |
|
avec eun' recette ainsi, j'aros vite mes artéres bouchés! cha saura simplemint eun' pemme terre au four,que j'mingerai à l'cuillère avec un tiot morceau d'burre et un' pincée d'sel. té m'a fait trop linguir tisaute... |
|
tiote bellotte
Sexe : Date d'inscription : 22/12/2009 Messages : 3111 Dins le beaujolais (69)
| Sujet: Re: Les pieaux de pennes tierre au four Sam 13 Mar 2010 - 13:52 | |
|
- batisse a écrit:
- Avec eune arcette à la Tiote Bellotte? (pour 6 pennes tierres te rajoutes eune plaquette de burre, eune life de gruyère, un grind pot de crème fraiche non allégée, eune demi life de lardons plus un tiot peu de saindoux et, pour alléger, eune tiote tiote pincée de persil haché).
Pinse à mettre du gros sé dins t'lèchefrite hein. In ne sait nin à quo que cha sert, mais i faut, ch'est l'modérateusse qui l'a dit. GNA GNA GNA........... |
|
Contenu sponsorisé
| Sujet: Re: Les pieaux de pennes tierre au four | |
|
|