j'viens d'finir de préparer in tiot dessert pou c'soir, avec de l'pâte brisée toute prête (ouais j'sais ch'est meilleu quind in l'fait maison, mais bon...) et ch'est bizarre i avot trop d'pâte par rapport à l'grindeur du plat
alors j'ai fait c'qu'in faisot à l'majon quind in préparot l'tarte au libouli, j'ai aplati l'reste d'pâte avec la main, j'lai fait cuire, j'ai mis in tiot bout d'burre d'sus et in l'a mingé avec l'tiot garchon....
bin cha n'a rin à vir avec c'que je ramituvos... faut dire que m'maman elle faisot cuire cha directemint su l'plaque du fu, in mettot du burre d'since, hum cha guilot su sin minton !!! in s'battot avec mes frères pou avoir l'pus grosse part.... asteur j'soupçonne m'maman d'avoir fait esprès d'préparer trop d'pâte pou que chés pouchins is in euchent