Cha peut s'appeler comme in veut cha reste toudis un gâtieau aux pommes
Les arcettes s'arsannent.
pour 6 :
250 g farine
4 oeufs
1/2 litre de lait
1 pincée de sel
150 g de sucre
sucre vanillé ou
1 c de rhum ou d'eau de vie
50 g de beurre
3 ou 4 pommes
Mélinger dins inne terrine l'farine, l'sel, ches oeufs, l'rhum ou l'chuque vanillé l'moitié de chuque et l'moitié de ch'lait.
Quanqu'y a pus d'grumeaux mette ch'restant d'lait.
Beurrer eune tôle à bords assez hauts placher au fond ches pommes coupées in lamelles ; versez l'pâte et pis répartir dessus ch'burre in nojettes
Cuire à four assez caud inviron 30 à 35 minutes
j'précise que l'flaugnarde ale gonfe mais elle arquet vite quanque ale sort du four ; (j'dis cha pour les ceusses qui ont querre des arcettes précises hein!)
In saupoudre avec l'restant d'chuque quanque cha sort du four.
Chette arcette là in peut la faire avec des pommes, des poires, des pêches.